Това зави министърът на земеделието в оставка Кирил Вътев. Съдът върна

...
Това зави министърът на земеделието в оставка Кирил Вътев. Съдът върна
Коментари Харесай

Съдът върна Евролаб в лабораторията на Капитан Андреево. Въте...

Това зави министърът на земеделието в оставка Кирил Вътев.

 

" Съдът върна компанията, която извършваше товаро-разтоварната активност. Ние не я допуснахме. Направихме конкурс - сега компаниите там са 6. Така е по правилник, по този начин е и по правосъдно решение. Ние нямаме различен потребен ход по отношение на товаро-разтоварната активност ", сподели земеделският министър в оставка.

 

" Тези 6 компании са проучени от ДАНС. В понеделник съдът върна и компанията в лабораторията - " Евролаб ". Ние няма да я допуснем и апелираме решението на съда. Вече там действа държавната лаборатория и друга лаборатория, с изключение на държавната, няма да се върне. Би било доста потребно за страната и стопански, и на практика, в случай че тази лаборатория при избрани условия, която е употребила компанията, остане в интерес на страната ", безапелационен е Кирил Вътев.

Припомняме, че е основано през октомври 2021 година, като в края на същата година се яви на търг и завоюва шест здания в територията на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". За 2022 година сдружението има 13,8 млн. лева доходи и облага от 5,1 млн. лева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР